PARI ISLAND

PARI ISLAND
Pari Island

Volgens een alkalische, pari Island was oorspronkelijk een groep van lege eilanden die onbewoond waren en naamloze. Deze nieuwe eilandengroep werd in de jaren 1900 genoemd tijdens de koloniale periode van Nederlands-Indië. Er wordt gezegd dat veel bewoners van Tangerang Bantam zijn gevlucht naar pari Island om dwangarbeid van de Nederlanders te voorkomen. Dit eiland heet pari Island, want in het verleden was er veel pari vis in de ondiepe zee regio op het eiland pari. Stingray Island heeft een prachtig wit zandstrand.
Geografisch, pari Island is gelegen op de breedtegraad, lengte-5,856815, 106,618182 en Zulächlich pari eiland is binnen: Kepulauan Seribu district, district Zuid Kepulauan Seribu, pari Island subdistrict, postcode 14520, DKI Jakarta provincie
Pari Island is niet meer dan 304 hectare en wordt bewoond door ongeveer 2600 mensen die voornamelijk werken als vissers, werknemers en managers van toeristische voorzieningen in pari Island.

PARI ISLAND
Pari Island

Reistijd naar pari Island door Noord-Jakarta vis veiling dok met standaard veerboot is niet meer dan 3 uur bij zonnig weer of als u een speedboot door Marina Ancol dan is de reistijd is slechts 2 uur. Beide zijn bij mooi weer, maar de tijd van het seizoen kan langer zijn, als in regenachtig weer of Westerly wind.
Om naar pari Island, u kiezen tussen de veiling dok met de standaard veerboot of de Marina Ancol met de speedboot, de prijs is natuurlijk anders.
Veel toeristische activiteiten in pari Island dat je zal leven. Zodra u aankomt bij de pier van het eiland pari, wordt u opgehaald door onze Reisgids en naar de herberg gebracht. Bij de herberg is er een lunchmenu. Details van de activiteit waarnaar u verwijzen zijn:

Snor

Snorkelen tijd is van 12:00 tot 14:00 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden, in zeer hete of bewolkte luchten en regen, Snorkelen kan worden uitgesteld tot het weer gunstig is of wordt verwijderd om de snorkels veilig te houden). Dit snorkel evenement duurt tot het einde.

Voor degenen die kopen ons complete pakket, zal elke Schnorchelteilnehmer ontvangt een complete snorkeluitrusting en ga met de Schnorchelboot naar de Snorkelen, die is aangegeven. Terwijl voor degenen die een pakket kopen, dan snorkelen wordt gehouden alleen aan de rand van het strand (niet met Schnorchelbooten).

BBQ

Barbeques worden gehouden van 19:00 tot het einde. De Grillmenü is:

Vis of
Inktvis of
Garnalen
Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vissers in pari Island. Evenzo is het soort vis afhankelijk van de vangst van de vissers, omdat de soort op het eiland pari hangt af van het seizoen. Vooral als u allergisch bent voor zeevruchten, u de plaats van de Grillmenü met kip of eend, die u vertellen op het moment van boeking.
Fiets casual

Voor degenen die willen een casual fiets te gebruiken, u vragen onze Reisgids hoeveel fietsen je gaat gebruiken. Gebruik van deze Santi fiets is alleen mogelijk op aanvraag.

U een fiets rijden rond pari Island met vrienden of leden van uw reisgroep naar Virgin Beach pari Island.

PARI ISLAND


Gaming en toerisme centrum

Op het eiland pari is er een beroemd strand genaamd Virgin Beach pari Island. Hier verzamelen alle toeristen op het strand.

Rond het strand zijn er cafes en souvenirwinkels die je kopen. Het menu van het strand café pari Island omvat:

Hirnbrand hersenen
Een verscheidenheid van visgerechten
De drankjes zijn warm en koud
Gebakken rijst, gebakken noedels etc
Dicht bij het ongerepte zandstrand is er een strand attracties centrum, zoals:
Banaanboot
Sofa boot
Kano
en andere

PARI ISLAND